Ga met de Oase op reis in het land van Bier en Spijs, op vrijdag 9 februari 2018 organiseert de Oase zijn eerste bier en spijs avond. wij hebben een 7 tal heerlijke gerechten voor u samen gesteld van nederlandse en belgische bieren, met een grote variatie in smaken en hebben hier met zorg voor elke gang een bijpassend gerecht gemaakt, de herkomst van de bieren en de samenstelling van de gerechten worden op deze avond nader toegelicht. Bent u een liefhebber van speciaal bier en houd u van lekker eten reserveer dan voor deze avond.
Troost Honing blond
zomerse salade met o.a. geitenkaas,walnoten en honing.
Westmalle dubbel
Cappucino van uiensoep met schuim van westmalle dubbel.
Affligem blond.
Krokante gamba´s met witlof.
Straffe Hendrik tripple wild brett.
Roerei met truffel,bospaddestoelen en parmazaanse kaas.
Berne Norbertijn Blond
Sappig gebraden kalfsmuis gemarineerd in Berne abdijbier.
Duchesse De Bourgogne
Runderstoofpotje met een puree van zoete aardappel.
Brand Porter
Chocolade taartje met roomijs.
Voor de BOB hebben we een variatie aan 0.0% bieren.
€ 47,50 p.p
De avond begint om 19:30 uur